| Μπαρ Ηφαιστος ? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
KnightRider

Αριθμός μηνυμάτων : 10 Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2011 Ηλικία : 31
 | Θέμα: Μπαρ Ηφαιστος ? Τρι Ιουν 28, 2011 5:54 am | |
| Καλησπερα. Προχωρησα το παιχνιδι και εφτασα στην Detronics, το προχωρησα και μετα απο την αιθουσα που ειχα μπει και εβαλα να εμφανιζονται τα πρασινα γραμματα δηλ το -3,XL και το P μετα πηγα στο ασανσερ και απο κει και περα δεν ηξερα που να παω, βρηκα ενα walkthrough και γραφουν οτι πρεπει να παω στο Μπαρ Ηφαιστος αλλα εγω δεν βλεπω πουθενα στον χαρτη το μπαρ ηφαιστος. Μηπως ξεχασα κατι ? | |
|
 | |
KnightRider

Αριθμός μηνυμάτων : 10 Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2011 Ηλικία : 31
 | Θέμα: Απ: Μπαρ Ηφαιστος ? Τρι Ιουν 28, 2011 6:02 am | |
| ΟΚ το βρηκα τελικα ξεχασα στο υπογειο της detronics να αναψω στο τραπεζι το ολογραμμα που δειχνει το space port  Συγνωμη για το topic | |
|
 | |
Admin Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 87 Ημερομηνία εγγραφής : 01/03/2011 Ηλικία : 53
 | Θέμα: Απ: Μπαρ Ηφαιστος ? Τρι Ιουν 28, 2011 9:42 am | |
| Δεν υπάρχει πρόβλημα - Αυτό το μέρος είναι για να τα λέμε όλα! | |
|
 | |
Alex3
Αριθμός μηνυμάτων : 5 Ημερομηνία εγγραφής : 22/09/2011
 | Θέμα: Απ: Μπαρ Ηφαιστος ? Σαβ Σεπ 24, 2011 4:42 am | |
| Εγω παλι, εχω κανει τα παντα στο υπογειο, εχω παρει ολα τα αντικειμενα και οτι ηταν να κανω επανω...Παω στο ασανσερ προσπαθω να παω στο space port και μου λεει οτι πρεπει ν κανω κατι αλλο πρωτα... Διαβασα walkthrough εκ των υστερων και τα εχω κανει ολα... Το μονο που διαφερει και δεν εκανα ειναι οτι δεν ειδα τις πρωινες ειδησεις... Είναι τοσο σημαντικο? Δεν μπορω να κανω κατι στην τηλεοραση πλεον...
YΓ : Τελικα ειδα και τις ειδησεις αφου το ξαναπαιξα για να βεβαιωθω... Πραγματικα χρειαζομαι βοηθεια εδω.. Ειμαι σιγουρος οτι εκανα τα παντα και ακομα μου λεει πρεπει να κανω κατι αλλο πρωτα, ενω λογικα θα επρεπε να φυγω...Ολη μερα τριγυρναω... | |
|
 | |
Admin Admin

| Θέμα: Απ: Μπαρ Ηφαιστος ? Σαβ Σεπ 24, 2011 11:35 am | |
| Βεβαιώσου οτι έχεις εξετάσει όλα τα αντικείμενα που έχεις βρεί, είδες όλα τα αρχεία στον Η/Υ, πήρες τηλέφωνο τον Πέκα... και μερικά ακόμα πραματάκια ατα υπόγεια! | |
|
 | |
Alex3
 | Θέμα: Απ: Μπαρ Ηφαιστος ? Κυρ Σεπ 25, 2011 12:05 am | |
| Ξαναεπαιξα ολο το επιπεδο απο την αρχη, απο τα υπογεια ακομα κ ομως δεν καταφερα τιποτα, παροτι ολα τα βηματα ειναι ιδια με του walkthrough.. Μαλλον κατι μου διαφευγει, αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αποκλειεται να ειναι σε αυτο το επιπεδο... Υπαρχει περιπτωση να μην συνεχιζει γιατι μου λειπει κατι απο καποιο προηγουμενο επιπεδο? Τριγυρναω ωρες στην Detronics (πανω και κατω) και ομως τιποτα... Ανοιξα ολα τα ολογραμματα, εχω μελετησει τα παντα, εχω χρησιμοποιησει τους υπολογιστες και εχω ψαξει ολα τα δωματια. Το μονο που δεν εχω κανει ειναι να κλεισω τον αντιδραστηρα αλλα φανταζομαι αυτο ουτως ή αλλως δε γινεται...Συνεχιζει να μου λεει οτι πρεπει να κανω κατι αλλο πρωτα, παροτι το space port εχει εμφανιστει κανονικα στο χαρτη.. Κ το χειροτερο ειναι οτι δεν μπορει κανεις να με βοηθησει γιατι δεν ξερει κανεις τι μπορει να ειναι αυτο που δεν εχω κανει...  ...Αν κ οπως ειπα εκανα τα παντα οσα λεγονται για αυτο το μερος.. | |
|
 | |
Admin Admin

| Θέμα: Απ: Μπαρ Ηφαιστος ? Κυρ Σεπ 25, 2011 4:13 am | |
| Την εκτύπωση από τα υπόγεια την πήρες; Εγώ συνήθως αυτό ξεχνάω... Τα πράματα στο φάκελο τα εξέτασες; Δεν μπορείς να φτάσεις στο σημείο που βρισκεσαι τώρα αν δεν έχεις κάνει τα πάντα οπότε δεν ξέχασες κάτι απο πρίν!!! | |
|
 | |
Alex3
 | Θέμα: Απ: Μπαρ Ηφαιστος ? Κυρ Σεπ 25, 2011 4:27 am | |
| | |
|
 | |
Admin Admin

| |
 | |